dilluns, 29 d’abril del 2013

El CEIP Pintor Estruch per l'Escola Pública


El passat dimecres 25 d'abril, en eixir d'escola, ens vam reunir un grup mares, pares i mestres, i vam estar comentant que que calia fer alguna cosa davant la gravetat del que està passant en l'educació pública (retallades, augment de ratios, supressió de mestres, LOMQE, etc). Comentàvem que no podíem quedar-nos parats, amb els braços creuats, queixant-nos i prou. Que havíem de reaccionar. Que volem estar més informats del que realment està passant al nostre sistema educatiu, del que suposaran (i suposen) les reformes i retallades, Que volíem expressar la nostra protesta i indignació davant aquesta situació i que volem fer públic el nostre recolzament i solidaritat a les dos mestres que se n'han d'anar del nostre centre perquè les suprimeixen, unes bones mestres entregades, compromeses i volcades en el seu treball (cal dir, però, que encara que se n'aniran dos mestres, es suprimiran quatre places)
Tots units podem fer front a aquesta agressió que estem patint, i el més preocupant, que està patint el futur el nostres fills. Pensem que l'educació és un dels pilars bàsics d'una societat i desfer el sistema educatiu implica hipotecar el futur de tots,  i més en concret el futur dels nostres fills i filles. Per tot això, hem pensat convocar una sèrie d'activitats per a les properesd setmanes, amb la idea de compartir-les en família, i a més passar-ho bé junts. Les nostres propostes són aquestes -se'n poden proposar altres-:

DIMARTS, 30 D'ABRIL, A LES 17:00 H
Confecció de pancartes per a penjar als balcons de les nostres cases o en latres punts del poble

DIMARTS, 7 DE MAIG
Xarrada o projecció d'algun vídeo sobre la LOMQE (la nova llei d'educació que s'està elaborant)

DIMECRES, 8 DE MAIG, A LES 17:00 H.
Abraçada col·lectiva en eixir d'escola per l'escola pública.

DIJOUS, 9 DE MAIG
Vaga en tot el sector educatiu, d'abast estatal. Hem pensat en fer activitats i tallers amb els nostres fills i filles, de manera que siga una jornada reivindicativa i també lúdica (per exemple, continuar amb el taller de pancartes, fer dibuixos que ens sevisquen per a il·lustrar cartells, etc ...)

VOS CONVIDEM A PARTICIPAR!!!
I VOS ANIMEM A APORTAR NOVES IDEES!!!
ampapintorestruch@gmail.com