dilluns, 2 d’abril del 2012

Animant a la lectura des de casa



Hui, que és el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, comencem al blog de l'AMPA una secció per a animar a la lectura des de la família, on penjarem enllaços a recursos interessants per als pares i les mares, relacionats amb els llibres infantils i l'animació a la lectura.

Aquesta serà la nostra contribució al Pla Lector que els mestres estan desenvolupant durant aquest curs, i a les iniciatives que s'estan portant a terme en l'escola, com per exemple, l'apertura de la biblioteca del centre, el projecte "Padrins de Lectura" (que està resultant molt motivador per als xiquets), o també el projecte "Contallibres" que s'iniciarà a partir del mes de maig.


Comencem hui amb dos cosetes (cliqueu sobre els enllaços per a accedir):
- El document Llegir per créixer que conté alguns consells per a mares/pares (les receptes no s'acaben en la primera pàgina, aneu passant pantalles perquè hi ha més i són molt interessants).

I és que està clar que si volem que els nostres fills siguen lectors, hem de començar llegint nosaltres també i interessant-nos per el món dels llibres i la lectura. Així és què, anem a fer-ho!
ampapintorestruch@gmail.com