dimecres, 28 de març de 2012

Comunicat de FAPA-VALÈNCIA (VAGA GENERAL 29M)

Aquest és el comunicat de FAPA-València per a animar a les famílies a secundar la Vaga General de demà:

La Federació de Pares i Mares d’Alumnes, en representació de totes les seues AMPA, mostra el seu suport a la convocatòria de Vaga General contra la reforma laboral. D’aquesta manera FAPA-València vos convoca a secundar la vaga el pròxim dijous 29 de març i demanar-vos així, a tots els pares i mares, que no porteu els vostres fills i filles eixe dia a l’escola.

Els pares i mares dels centres públics, volem donar el nostre suport a la veu unànime i reivindicativa de la convocatòria d’una vaga general davant la preocupació per la pèrdua dels drets dels treballadors/es que suposa la reforma laboral aprovada pel govern estatal, i que repercuteix inevitablement en les condicions de vida de les generacions actuals i futures.

Des de FAPA-València considerem que la reforma no servirà per a eixir de la crisi, no crearà ocupació i satisfarà exclusivament a l’empresariat. Així mateix creguem que tots els drets dels treballadors i treballadores, aconseguits al llarg de molts anys de lluita, estan en perill i que la reforma laboral és la pitjor agressió contra els pilars bàsics de l’estat del benestar i la conquesta d’un dret social fonamental, com és el treball digne.

El futur laboral dels nostres fills i filles està en joc. Contractes de formació precaris fins als 33 anys, molts d’ells temporals i amb acomiadament lliure, eixe és el mercat laboral que els espera. I cal parar el país ara.

D’aquesta manera fem nostra la declaració de la Confederació Estatal d’AMPA de la convocatòria de vaga general del 29M i vos animem a que la secundeu.

Gràcies com sempre per la vostra atenció i el vostre suport.
ampapintorestruch@gmail.com