dilluns, 30 de gener del 2012

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau


No hi ha camins per a la Pau, la Pau és el camí

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau es celebra a les escoles de tot el món, el dia 30 de gener, que és el dia que va morir Gandhi.

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Al CEIP Pintor Estruc, com sempre, participarem en la campanya 1 EURO, LLAVOR DE PAU que promou cada any Escola Valenciana per tal d'ajudar a l'educació de xiquetes i xiquets de països del Tercer Món. Enguany, a proposta de l'ONG Escoles Solidàries, els diners recollits es destinaran a la construcció d'una escola de primària a Guatemala, a Punto Chico, una població amb majoria indígena, retornada després de la guerra civil a la província guatemalteca d'Ixcan. Amb la nova escola, els xiquets i les xiquetes de Punto Chico podran rebre l'educació obligatòria en condicions molt més dignes i ajudarà a estendre al dret a l'educació en un entorn difícil.

ampapintorestruch@gmail.com