dimarts, 22 de juny del 2010

Final de Curs 2009-2010

S'acaba el curs. Ara toca fer balanç abans d'anar-nos-en de vacances. Per als nostres fills, és el moment de les avaluacions, de replegar les notes i els resultats del treball fet durant tots aquests mesos. També per a l'AMPA és el moment d'avaluar com ha anat tot enguany, i de pensar com podem i volem encarar el curs 2010-2011.

Aquest curs que ara acaba ha estat marcat per la celebració de la 25ena Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, un esdeveniment que va mobilitzar a
tot el poble, i pel qual des de l’escola i des de l’AMPA es va treballar molt. I va valdre la pena, perquè va ser una jornada redona i emocionant: tanta gent de tota la comarca al carrer reivindicant l’ensenyament en valencià i l’ús normal de la nostra llengua en tots els àmbits. I més encara enguany, que la nostra escola celebra els 20 anys d’Ensenyament en Valencià al CEIP Pintor Estruch. Enguany, a més de la Trobada i de les tasques habituals que normalment fem, des de l’AMPA vàrem organitzar una activitat de cap de setmana, pensada per a tota la familia. Va ser amb motiu del dia de l’arbre, i també va estar molt bé. Ens agradaria continuar al curs que ve en eixa línia de dinamitzar l’associació, de col·laborar amb altres associacions del poble, i d’organitzar activitats de cap de setmana per a gaudir en família.

Un tema important que hi ha en aquests moments sobre la taula i que ens preocupa a tots, és el de la reforma de l’edifici del col·legi. El projecte ja està fet i publicat. Però en la pràctica pensem que la cosa va “pa rato”, de fet, encara no hi ha cap notícia sobre la licitació de l’obra.

D'aquestes coses i d'altres tracta el número 19 del Fem Escola, la revisteta que fem des de l’AMPA per a vosaltres, els pares i mares, i que està oberta a la participació de tota la comunitat educativa. Per això en aquest número s'inclou també la participació de mestres. I com a novetat: una capçalera dissenyada per un pare de la nostra escola.

Que disfruteu a tope de l’estiu amb les vostres filles i fills i fins setembre!


Algunes imatges de la plantada d'arbres



ampapintorestruch@gmail.com